måndag 15 augusti 2011

Tacofisk


Ett fiffigt sätt att ta tillvara resterna från helgens tacos - och samtidigt få barnen att äta fisk - är att göra fiskgratäng på dem.
Det här är den perfekta flörten. Mina barn jublar när jag serverar fisk förklädd med flörtiga fredagssmaker, inte så konstigt kanske...

Tacofisk till 2 vuxna och 2-4 barn 
400 - 600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
2 1/2 dl  mellangrädde
1/2 dl hot tacosås
2 dl riven ost
15-20 tortillachips
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med bulgur och en krispig sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar